Nick Schilder scoort tweede Top 40-hit op rij met Realize

Nick schilder scoort tweede Top 40-hit op rij met Realize

Realize, de tweede single van Nick Schilder, is vandaag binnengekomen in de Top 40. Daarmee heeft de zanger opnieuw een Top 40-hit te pakken. Zijn vorige single Shatterproof stond 12 weken in de Nederlandse hitlijst. 

Nick Schilder schreef Realize samen met de Nederlandse producer Leon Paul Palmen en de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons. “Realize gaat over het overwinnen van mijn eerste liefdesverdriet, mijn reis van zelfontdekking en het zelfvertrouwen dat ik uiteindelijk vond door middel van muziek”, vertelt Nick.

Realize verscheen op 6 oktober 2023. De track komt deze week de Top 40 binnen op nummer 39. Ook Nicks eerste solosingle Shatterproof, die uitkwam op 26 mei, haalde vorig jaar de Top 40. De track piekte op nummer 31 en stond 12 weken in de Nederlandse hitlijst. In de Airplay Top 40 stond Shatterproof op nummer 11.

Van 11 tot en met 26 januari staat Nick Schilder als gastheer op het podium bij De Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam Ahoy. Daarnaast verzorgt hij als ‘beginnend artiest’ op ludieke wijze het voorprogramma van de show. Vanaf 29 februari gaat Nick Schilder verder met zijn theatertour door heel Nederland. Wegens succes is de tour aangevuld met nieuwe shows, kijk op de website voor alle speeldata.

More News

Release nieuwe single: Up All Night

Read more

Release nieuwe single: Want Me To Be

Read more
Release nieuwe single: NIIKO x SWAE Feat. Nick Schilder – My Head afbeelding

Release nieuwe single: NIIKO x SWAE Feat. Nick Schilder – My Head

Read more
Show all news